• Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge
  • Restaurant Bonte B Brugge

Voorgerechten

Aangeboden voorgerechten naast onze menu

Zeebaars  
sashimi zeebaars - ceviche - jalapeno - mango - sushirijst - clementines
€ 24.00

Coquilles
carpaccio coquilles - aardpeer - quinoa - duindoornbes
€ 25.00

Kalfszwezeriken 
fettuccine - aardpeer - jus van eekhoorntjesbrood - krokante kalfszwezerik
€ 27.00 (suppl. witte truffel € 10)

Rog & kalfstong
gepocheerde rog - kalfstong - kastanjes - verjus
€ 25.00

Hoofdgerechten

Aangeboden hoofdgerechten naast onze menu

Fazant  
gebakken fazantenborst - pastinaak - spitskool - schorseneren
€ 36.00

Holstein rund
gebakken dunne lende - kropsla - artisjok - girollen 
€ 35.00

Jonge tarbot
jonge tarbot - spinazie - bospaddenstoelen - jus truffel - mousseline aardappel 
€ 35.00 (suppl. verse truffel € 6.00)

Kabeljauw & garnalen
gebakken kabeljauw - garnalen - fijne groentjes - brandade - hollandaise
€ 33.00


Desserts

Aangeboden desserts naast onze menu

Peer & speculoos 
gepocheerde peer - karamel - meringue - mousse speculoos - sorbet
€ 12.00

Hazelnoot & chocolade 
mousse melkchocolade - biscuit hazelnoot - yoghurt - sorbet bittere chocolade 
€ 12.00

Vanille ijs
vanille ijs - warme chocolade - tuilles
€ 12.00

Kaaskaart

Keuze uit onze diverse kazen.

La Tur
Italië - Toscane - gepasteuriseerde schapen-, geiten-, & koemelk - gebloemde & eetbare korst - boterzacht & frisse smaak

Witte van Rotselaar
België - Oost Vl. - gepasteuriseerde geitenmelk - frisse geitensmaak - lichtjes zuur - eetbare korst - ambachtelijke, handgeschepte kaas "moulé à la louche"

Le Petit Lathuy
België - Luik - biologische rauwe koemelk - soepele & romige kaas - mild, fruitig & licht aards - brie-achtig kaasje

Maredsous
België - Abdij van Maredsous - Namen - gepasteuriseerde koemelk - heerlijke romige smaak

Phébus des Pyrénées
Frankrijk - Pyreneeën - rauwe koemelk - volle, aromatische & nootachtige smaak - gemaakt op 600m hoogte in de bergen

Landana Rosso
Nederland - het Groene Hart van Holland - gepasteuriseerde geitenmelk - lactose- & glutenvrije kaas - gewassen korst met een mix van pekelwater & witte wijn - pittig & volle smaak

Pas de Bleu
België - Oost Vl. - biologische rauwe geitenmelk - vol & romig met een toets van blauwschimmel

Nonnenstolz
Zwitserland - Emmental gebied - rauwe koemelk - 12mnd gerijpt in vochtige kelders - pikant & karaktervolle kaas - lange nasmaak



Stel zelf uw kaasbordje samen uit
5 kazen € 14.00
kaas bij 4-gangenmenu € 8.00
kaas bij 6-gangenmenu € 8.00

1 extra kaas € 4.00 suppl.
2 extra kazen € 6.00 suppl.
3 extra kazen € 8.00 suppl.

Menu

4-gangenmenu
6-gangenmenu **

VOORGERECHT
sashimi zeebaars - ceviche - jalapeno - mango - sushirijst - clementines 

TUSSENGERECHT
gepocheerde rog - kalfstong - kastanjes - verjus

TUSSENGERECHT **
fettuccine - aardpeer - jus eekhoorntjesbrood - krokante kalfszwezerik 

HOOFDGERECHT
gebakken fazantenborst - spitskool - pastinaak - schorseneren

DESSERT **
crêpe suzette

DESSERT
mousse melkchocolade - biscuit hazelnoot - yoghurt - sorbet bittere chocolade



4-gangenmenu
 € 58.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00) 
/ Dessert & kaas (suppl. € 14.00)


6-gangenmenu ** € 76.00
/ Kaas ipv dessert 
(suppl. € 8.00)
/ Dessert & kaas
(suppl. € 14.00)